Top News-Telegram, i preferuari i kriminelëve/I sigurt për të kryer transaksione të paligjshme

0 Views
Published
Telegram kosiderohet si një nga aplikacionet më të sigurta edhe kur bëhet fjalë për të kryer transaksione të paligjshme. Kjo është arsyeja se pse Telegram është shndërruar në dark ëeb e ri.
Telegram është një nga aplikacionet e mesazheve më të përdorura në të gjithë botën, i cili frikëson edhe ËhatsApp, që prej vitesh është kolosi i komunikimit mes përdoruesve. Nëse elemente si teknologjia avangardë dhe siguria kanë ndikuar në suksesin e Telegram, për disa këto karakteristika e kanë shndërruar rrënjësisht qëllimin e platformës, duke marrë një drejtim të rrezikshëm. Sipas një hetimi të Financial Times kjo tendencë Telegram po përdoret gjithnjë e më shumë nga kriminelët kibernetikë për të realizuar planet e tyre të paligjshme. Në fakt, mburoja e privatësisë ka tërhequr vëmendjen e atyre që synojnë të fshehin aktivitetet e paligjshme, duke e zëvendësuar në vendin kryesor për të tilla veprime, me fjalë të tjera në dark ëeb.
Mjafton të bëhesh pjesë e disa grupeve publike të specializuara në të tilla “shkëmbime” për të marrë të dhëna të konsiderueshme, vetëm duke dërguar shuma të mëdha parash. Telegrami është gjithashtu më i aksesueshëm, siguron funksionalitet më të mirë dhe në përgjithësi ka më pak gjasa të gjurmohet forcat e rendit.


Top News është televizion informativ, i hapur në shkurt të vitit 2007. I konceptuar si format news, prioritet i saj është informimi i publikut përmes lajmit të fundit. Lidhje live për politikën, aktualitetin, kronikën, ekonominë, rajonin, botën, sportin, teknologjinë dhe show biz-in. “ Informohu i pari” , slogani për 24 orë lajme . Sjellim ndryshe realitetin mediatik në Shqipëri, ofrojmë një burim informacioni të saktë, të shpejtë, të besueshëm dhe të thelluar.

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV
Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#Telegram#Transaksione#TopChannel
Be the first to comment