Via Vallen - Iya Makasih (Official Music Live) Jane sing tok goleki Spek koyo ngopo to ri

0 Views
Published
Official Music Live from Via Vallen - Iya Makasih

Download Music Stream by Musicfly : https://play.google.com/store/apps/details?id=id.maskamusikdigital.musicfly&showAllReviews=true

Sound Engginering by Maska Audio
Arrangement by Music Interactive
Songwritter by Miqbal Ga
Videographer by Maska Crewaktif
Lighting by Okey Lighting

℗ & © Maska Music Records


Musisi :
Cuk : Ipung
Bass : Dika
Gitar : Deblong
Melody : Dindy
Kendang : Cak Tembel
Drumer : Colopot
Kyboard : Hendra
Saxophone : Wahyu

Sound Engineer : Taufiqul R.

Lyric :
Iya Makasih

kurang opo usahaku dinggo kowe
opo-opo mesti tak korbanke
nanging aku sadar diri
aku mung badutmu
raiso dadi pilihan atimu

kowe wes nyaman karo wong liyo
aku mung iso ndungakno
kanggo kebahagiaanmu
karo tresno anyarmu

jane sing tok goleki
spek koyo ngopo to ri
aku sing ming modal tresno
kok tok anggep ora ono

morat marit atine
kadung ndlosor kahanane
dada sayang aku milih
mundur wae


kurang opo usahaku dinggo kowe
opo-opo mesti tak korbanke
na nging aku sadar diri
aku mung badutmu
raiso dadi pilihan atimu

kowe wes nyaman karo wong liyo
aku mung iso ndungakno
kanggo kebahagiaanmu
karo tresno anyarmu

jane sing tok goleki
spek koyo ngopo to ri
aku sing ming modal tresno
kok tok anggep ora ono

morat marit atine
kadung ndlosor kahanane
dada sayang aku milih
mundur wae

jane sing tok goleki
spek koyo ngopo to ri
aku sing ming modal tresno
kok tok anggep ora ono

morat marit atine
kadung ndlosor kahanane
dada sayang aku milih
mundur wae

dada sayang aku milih
mundur wae
dada sayang aku miliih
mundur wae


#ViaVallen
#IyaMakasih
#MusicInteractive​

FOR BUSINESS
WA : 085859995721 / Indro

Follow us :
Category
Music
Be the first to comment